Aanmelden nieuwsbrief Museum Prijzen

Geplaatst door: Mirjam op 21-03-2017 om 16:54:47


Gister geweest met vier kinderen van 6, 7 en 10 en ze vonden het geweldig. De voorstellingen zijn een geweldig leuke onderbreking alsook het treinritje met de daarbij behorende stempels. Buiten was ook prima te spelen op de vele toestellen. Veel leesvoer aanwezig, prima catering, lekkere koffie uit een grote mok en heel vriendelijk personeel. Dat personeel stond driftig te poetsen en dweilen toen we binnenkwamen, de toiletten waren iedere keer schoon en toiletpapier aangevuld. Dat is vaak bij anderen wel anders. :)

 

Geplaatst door: Ingeborg op 19-10-2016 om 18:38:01


Beste Jan Klaassen, Mn vriend en ik zijn met onze twee zoontjes (2,5 jaar en 5 mmd) in het land van Jan Klaassen wezen spelen. Mn oudste zoon vond het super leuk, hij heeft er 2 dagen gespeeld en wilde dan ook liever blijven spelen ipv terug naar huis. Het personeel was heel erg vriendelijk en complimenteus. Wij hebben allen twee leuke dagen gehad. Mvg, Ingeborg :)

 

Geplaatst door: jannet op 16-10-2016 om 22:22:16


vandaag 16 - 10 - 2016 Naar Het Land van Jan Klaassen geweest wat heb ik als oma genoten met mijn kleindochter van juli park wat een gezellig park moet bekennen niet allen voor kleine kinderen want deze oma heeft hier genoten en zo gastvrij zeer netjes en leuk personeel toppie ik zal zeker daar weer terug komen mijn kleindochter ook denk dat het een jaarkaart gaat woorden whaaa :)

 

Geplaatst door: fam. Stoltz, van Niftrik en Goedhart op 30-08-2016 om 21:35:53


Wij zijn vandaag 30 augustus 2016 met twee jongens van 4 en 5 jaar naar "het land van Jan Klaassen" geweest. Wat een topdag! Vooral de poppenkastspeler is geweldig! Wat een fantastische man (die lange), superspel en een geweldige interactie met de kinderen. :)

 

Geplaatst door: fam. van Herwaarden op 29-08-2016 om 20:13:16


Geweldig we zijn geweest met onze dochter van 7 en ons zoontje van 5! Ze wilde niet meer naar huis, bij thuiskomst meteen gekeken of we voor dezelfde week nog een overnachting konden boeken. Wat een leuk en super vriendelijk personeel!! wc's schoon, lekker eten alles toppie!! De man van de treintjes deed allerlei extra's niet dat hij daar stond zoals je vaak ziet ik sta/zit mijn tijd maar uit vandaag! Nee lekker enthousiast!! complimenten, kunnen we deze week niet terecht dan komen we zeker te weten toch weer terug op een ander tijdstip!Het park is ook zeer keurig bij gehouden. Onderschat het werk wat daarbij komt kijken niet!:)

 

Teken het Gastenboek en je krijgt van Jan Klaassen zelf een berichtje terug !


 


 


 

velden gemarkeerd met een * zijn verplicht