Intocht Sinterklaas

prom
13 november

13 november komt Sinterklaas spectaculair aan in Het Land van Jan Klaassen. Jan Klaassen is druk bezig met de voorbereidingen, zodat er een super kinderfeest van wordt gemaakt. Vanaf 10 uur is het pretpark in Braamt open en wordt alles in gereedheid gebracht voor de optocht. 

Sint5klein

Sinterklaas is er graag voor iedereen, daarom heeft hij een online Sinterklaasschool opgericht. Iedereen kan leren hoe je hulp-sint wordt. Je moet een vrolijke stem hebben en graag naar kinderliedjes luisteren. De hulp-sinten helpen sinterklaas om kinderen handjes te geven en tekeningen in ontvangst te nemen. 

Sint4klein2

Sinterklaas heeft vrienden in alle delen van de wereld, dat is te zien tijdens de intocht. Het wordt een bont gezelschap met bruine, gele, zwarte, groene, roze, blauwe en rode pakjespieten. Alle kleuren van de regenboog.

klein4

De optocht begint om 11 uur en vindt plaats op de parkeerplaats van Het Land van Jan Klaassen. De intocht wordt muzikaal omlijst met de party-truck, waarbij Miss Beauty Nederland en de discopiet Sinterklaas verwelkomen. 

Natuurlijk is de binnen- en buitenspeeltuin open en beleeft Sinterklaas samen met de kinderen in het poppentheater de spannende en vrolijke avonturen van Jan Klaassen & Katrijn.

Wil jij bij dit superfeest aanwezig zijn? Klik dan hieronder voor meer informatie en tickets!

JK Reserveren2

Buitenpretpark

Je bent de koning(in) der fantasie, ontmoet cowboys in het westerndorp en...

Buitenpretpark

Binnenspeeltuin

Fiets door de lucht in zweefauto’s, rijd met de trein door de...

Binnenspeeltuin

Poppentheater

Ontmoet Jan Klaassen en Katrijn in het grootste poppentheater van Nederland. Beleef samen...

Poppentheater

Aankomende evenementen

1. 3. 4 & 5 dec.

Sinterklaas Drive-through

Sinterklaas Drive-through
vanaf 13 november

Discopiet

Discopiet
4 & 5 december

Sinterklaasfestijn

Sinterklaasfestijn
27 t/m 29 december

Oliebollenfeest

Oliebollenfeest

Wat zeggen onze gasten?