Sinterklaas Drive-through

DT11klein
1. 3. 4 & 5 dec.

Na de Sinterklaasintocht in Het Land van Jan Klaassen heeft Sinterklaas besloten zijn verblijf te verlengen bij camping Jan Klaassen Dromenland. Sinterklaas is een kinderfeest, waarbij Jan Klaassen niemand wil uitsluiten! Samen met alle Disco pieten maakt hij er een Drive-through feest van. Iedereen is welkom, of je nu wel of niet gevaccineerd bent. Het evenement zal plaatsvinden op  1, 3, 4 & 5 december.

DT13klein

 

Geert Prein, eigenaar van het pretpark, is geschrokken dat kinderen tijdens intochten elders in het land niet naar Sinterklaas konden kijken omdat men geen QR-code heeft.
"Kinderen mogen niet de dupe zijn en opgescheept worden met grote mensen problemen.  Ze moeten juist hun motoriek, creativiteit en fantasie ontwikkelen." aldus Prein die vindt dat uitsluiting niet goed is voor de algemene ontwikkeling van een kind.
Daarom heeft hij op de kindercamping een mogelijkheid gecreëerd waar iedereen naar toe kan en een corona-proof sinterklaasfestijn kan meemaken.

DT8klein 

Met de auto maak je een reis door de wereld van Sinterklaas. Zo breng je een bezoek aan het pieten-huis en zie je hoe de pieten wonen, slapen en oefenen om op schuine daken te klimmen. Ontmoet Sinterklaas op zijn boot, dans op de muziek van de Dj-piet die op een 8 meter lange Amerikaanse truck staat. De route wordt interactief gemaakt door diverse spellen, waaronder: pakjes overgooien met de pieten en hengelen naar pepernoten!

De keukenpiet heeft de taak van Katrijn op zich genomen en heeft erwten -of goulashsoep, broodjes knakworst en poffertjes. De choco-piet heeft lekkere warme chocolademelk.
Uiteraard is de strooi-piet er ook en heeft voor iedere auto pepernotenAlles kost 1 munt a € 2,-. Neem zelf cadeautjes mee en leg ze in de kofferbak, dan geven de pieten ze aan de kinderen!

DT5klein

Openingstijden Drive-through:

De drive-through bij Jan Klaassen Dromenland is open op 1, 3, 4 & 5 december

Doordeweeks
Woensdag & vrijdag - 17.00 t/m 19.00 uur.


Weekend van december (4 & 5)
16.00 t/m 19.00 uur

Tijdens het Sinterklaasfestijn (4 & 5 december) is entree voor de Drive-through inbegrepen bij een ticket voor Het Land van Jan Klaassen. 

Schermafbeelding 2021 11 21 om 15.36.35

Buitenpretpark

Je bent de koning(in) der fantasie, ontmoet cowboys in het westerndorp en...

Buitenpretpark

Binnenspeeltuin

Fiets door de lucht in zweefauto’s, rijd met de trein door de...

Binnenspeeltuin

Poppentheater

Ontmoet Jan Klaassen en Katrijn in het grootste poppentheater van Nederland. Beleef samen...

Poppentheater

Aankomende evenementen

1. 3. 4 & 5 dec.

Sinterklaas Drive-through

Sinterklaas Drive-through
vanaf 13 november

Discopiet

Discopiet
4 & 5 december

Sinterklaasfestijn

Sinterklaasfestijn
27 t/m 29 december

Oliebollenfeest

Oliebollenfeest

Wat zeggen onze gasten?