Buitenspeeltuin


 

Buitenspeeltuin 30.000m2

In het buitenspeelpark van Jan Klaassen zijn meer dan 60 speeltoestellen; glijbanen, schommels, fietsjes en springkussens. Er is een trein, waterspeeltuin en een doolhof. Veel fietsjes en karren, springkussens, glijbanen en klautertoestellen. De grote buitenspeeltuin is erg overzichtelijk. Hierdoor kunnen kinderen op een veilige manier alles zelf ontdekken. Er is een dierenweide met wiebeldieren voor de allerkleinsten.

Het ouderwetse spelen binnen de eigen fantasie staat centraal. Voel je een echte piraat op het piratenschip en laat elkaar schrikken in het spookhuis. Ideaal voor kinderen tot ongeveer 8/9 jaar. In de zomer is het heerlijk vertoeven onder de bomen middenin de speeltuin, relaxen op loungekussens en picknicken.  

Trein

Kinderen zijn gek op de trein. De trein gaat rijden als de bel gaat. Je maakt buiten een ritje door het Kabouterdorp langs de bakker, de kerk en garage Piet Pech. Oppassen geblazen! Een hele stoute kabouter spuit alle kinderen nat. 

Waterspeeltuin

Bij deze verfrissende attractie is het lekker afkoelen op warme dagen. In een groot Amsterdams straatdecor komt het water rechtstreeks uit de grond. Spuit jezelf of iemand anders nat. Je weet nooit waar het water vandaan komt! 

Klim, klauter, schommel of rol en beleef een leuke dag! 
Bekijk hier de plattegrond van het park!

Binnenspeeltuin

Het Land van Jan Klaassen heeft een unieke indoorspeeltuin. Binnen spelen in...

Binnenspeeltuin

Buitenspeeltuin

Jan Klaassen heeft een Buitenspeeltuin van 30.000 m2, midden in de natuur...

Buitenspeeltuin

Poppentheater

Voorstelling in het Poppentheater Het Land van Jan Klaassen heeft het grootste poppentheater...

Poppentheater

Aankomende evenementen

26 december

2e Kerstdag

2e Kerstdag
vanaf 22 december

Kerstvakantie

Kerstvakantie
27 t/m 29 december

Oliebollenfeest

Oliebollenfeest
30 & 31 december

Vuurwerkshow

Vuurwerkshow

Wat zeggen onze gasten?