Buitenspeeltuin


 

Buitenspeeltuin 30.000m2

In het buitenspeelpark van Jan Klaassen zijn meer dan 60 speeltoestellen; glijbanen, schommels, fietsjes en springkussens. Er is een trein, waterspeeltuin en een doolhof. Veel fietsjes en karren, springkussens, glijbanen en klautertoestellen. De grote buitenspeeltuin is erg overzichtelijk. Hierdoor kunnen kinderen op een veilige manier alles zelf ontdekken. Er is een dierenweide met wiebeldieren voor de allerkleinsten.

Het ouderwetse spelen binnen de eigen fantasie staat centraal. Voel je een echte piraat op het piratenschip en laat elkaar schrikken in het spookhuis. Ideaal voor jonge kinderen. In de zomer is het heerlijk vertoeven onder de bomen middenin de speeltuin, relaxen op loungekussens en picknicken.  

Trein

Kinderen zijn gek op de trein. De trein gaat rijden als de bel gaat. Je maakt buiten een ritje door het Kabouterdorp langs de bakker, de kerk en garage Piet Pech. Oppassen geblazen! Een hele stoute kabouter spuit alle kinderen nat. 

Waterspeeltuin

Bij deze verfrissende attractie is het lekker afkoelen op warme dagen. In een groot Amsterdams straatdecor komt het water rechtstreeks uit de grond. Spuit jezelf of iemand anders nat. Je weet nooit waar het water vandaan komt! 

Klim, klauter, schommel of rol en beleef een leuke dag! 
Bekijk hier de plattegrond van het park!

Buitenpretpark

Je bent de koning(in) der fantasie, ontmoet cowboys in het westerndorp en...

Buitenpretpark

Binnenspeeltuin

Fiets door de lucht in zweefauto’s, rijd met de trein door de...

Binnenspeeltuin

Poppentheater

Ontmoet Jan Klaassen en Katrijn in het grootste poppentheater van Nederland. Beleef samen...

Poppentheater

Aankomende evenementen

26 februari t/m 6 maart

Voorjaarsvakantie

Voorjaarsvakantie
Datum 2022 volgt

Opa & Oma dag

Opa & Oma dag
26 december

2e Kerstdag

2e Kerstdag
15 t/m 18 april

Paashaas

Paashaas

Wat zeggen onze gasten?