De snottepot

kindermiddag 18

Doelgroep Voorstelling onderbouw t/m 9 jaar
Speelduur 45 min.
Speelvlak 4m bij 3m
Prijs Op aanvraag via info@janklaassen.nl

Lodewijk is de bediende van de markies. De markies vertelt over het grote feest. Nu heeft de markies, die ome Kees heet, aan Lodewijk gevraagd voor alle gasten een lekker stuk taart te maken. Wat heeft Lodewijk gedaan…. Hij heeft voor alle gasten een zandtaartje gemaakt. Nu moet iemand voor de markies naar de bakker om een grote slagroomtaart te halen. Dan komt tante Kakel. 

Zij vertelt de kinderen over het feest van de markies. Zij heeft voor de markies een kado. Omdat de kinderen haar vriendjes en vriendinnetjes zijn mogen ze het kado zien. Tante kakel haalt een grote ketel uit haar huis. Ze vertelt de kinderen heel zacht, anders hoort de markies het, wat er in de ketel zit. Ome Kees, de markies, is dol op pannenkoeken, de ketel zit vol met pannenkoeken beslag. Ze zegt de kinderen dat ze de markies moeten roepen en tegen hem moeten zeggen dat de ketel vol zit met beslag. 
De markies is zo aardig dat hij dan voor alle kinderen een pannenkoek bakt. Wanneer de kinderen de markies roepen en vertellen wat er in de ketel zit gebeuren er vreemde dingen. Maar zoals in een echt waar gebeurd sprookje loopt alles weer goed af. 

Buitenpretpark

Je bent de koning(in) der fantasie, ontmoet cowboys in het westerndorp en...

Buitenpretpark

Binnenspeeltuin

Fiets door de lucht in zweefauto’s, rijd met de trein door de...

Binnenspeeltuin

Poppentheater

Ontmoet Jan Klaassen en Katrijn in het grootste poppentheater van Nederland. Beleef samen...

Poppentheater

Aankomende evenementen

26 februari t/m 6 maart

Voorjaarsvakantie

Voorjaarsvakantie
Datum 2022 volgt

Opa & Oma dag

Opa & Oma dag
26 december

2e Kerstdag

2e Kerstdag
15 t/m 18 april

Paashaas

Paashaas

Wat zeggen onze gasten?