Het verdwenen water

Poppenkast jan klaassen en katrijn en geert

Doelgroep Voorstelling onderbouw t/m 9 jaar
Speelduur 45min
Speelvlak 4m bij 3m
Prijs Op aanvraag via info@janklaassen.nl

Het verdwenen water. Een interactief verhaal waarbij de kinderen zeer betrokken worden. In de poppenkast is er iets geks aan de hand. Nadat Jan Klaassen en Katrijn bij de kinderen zijn geweest komt plotseling de koning. De koning wil feest geven. Alle poppen zijn uitgenodigd. Het kasteel is versiert alles is klaar! Behalve... de kok. Hij heeft een groot probleem er komt geen water uit de kraan. Jan Klaassen gaat op onderzoek uit en komt erachter dat er in de hele poppenkast geen water is. Zelfs in de WC-pot zit geen water. De ' meneer van het water' de Oude Grijsaard wordt gebeld. Er wordt een kist gehaald. Op de deksel staat geschreven waar het water is. Er staat : Het water zit in de blauwe berg. Alleen met de sleutel die op alle sloten past haal je het water uit de berg.
Jufrouw Kapstok (Buurvrouw van Jan Klaassen) heeft een sleutel gevonden op het gras. Zou dat de sleutel van de berg zijn? Jan Klaassen neemt de sleutel mee. 

Al snel komen de kinderen erachter dat Jan Klaassen niet de goede sleutel heeft. Als je de verkeerde sleutel in de berg stop wordt al het water giftig! Jufrouw Kapstok heeft de sleutel uit de berg gehaald en wil al het water voorzichzelf houden. 
Wat nu?

 

Buitenpretpark

Je bent de koning(in) der fantasie, ontmoet cowboys in het westerndorp en...

Buitenpretpark

Binnenspeeltuin

Fiets door de lucht in zweefauto’s, rijd met de trein door de...

Binnenspeeltuin

Poppentheater

Ontmoet Jan Klaassen en Katrijn in het grootste poppentheater van Nederland. Beleef samen...

Poppentheater

Aankomende evenementen

26 februari t/m 6 maart

Voorjaarsvakantie

Voorjaarsvakantie
Datum 2022 volgt

Opa & Oma dag

Opa & Oma dag
26 december

2e Kerstdag

2e Kerstdag
15 t/m 18 april

Paashaas

Paashaas

Wat zeggen onze gasten?